26 Eylül 2008 Cuma

TTNet Müzik Nedir?

TTNet ADSL abonelerinin ücretsiz, yasal şarkı indirebildikleri müzik portalı TTNetMüzik, kullanıcılarına artık şarkıları indirmeden site üzerinden dinleme ve kendi listelerini oluşturma imkanı sunuyor.

Üç ay önce hizmete giren TTNetMüzik ile abonelerine 85 binin üzerinde yerli eseri ücretsiz ve yasal olarak bilgisayarlarına indirme ayrıcalığı sunan TTNet, şimdi bir yeniliğin daha müjdesini veriyor.

“www.ttnetmuzik.com” adresinden yayın yapan müzik portalı, tüm abonelerin yararlanabileceği bu yeni özellikle üyelerine, arşivindeki tüm şarkıları ücretsiz ve baştan sona dinleme olanağı sunuyor. Kullanıcılarına bugüne kadar 85 binin üzerinde şarkıyı bilgisayarlarına indirme, CD’ye yazma hatta mobil müzikçalarlarına aktarma ayrıcalığı sağlayan TTNetMüzik, dinleme (streaming) özelliği ile kullanıcılarına bir yenilik daha sunuyor. Bu özellik sayesinde kullanıcılar internete bağlı oldukları her an sınırsız müzik dinleyebilecekler.

Örneğin; ADSL aboneleri kendilerine ücretsiz sunulan standart üyelik kapsamında aylık 10 şarkı indirme hakkına sahipken, şimdi buna ek olarak sınırsız müzik dinleyebilecekler. Aynı ayrıcalığa sahip olan gold üyeler ise sınırsız şarkı dinleme olanağının yanı sıra 500 şarkıyı bilgisayarlarına indirebilecek ve 100 adet şarkıyı CD’ye kaydedebiliyorlar. Üstelik standart üyelikten gold üyeliğe geçmek isteyenler ise 5 YTL karşılığında bu üyeliğin haklarına sahip olabilecekler.





TTNet ADSL kullanıcıları TTNetMüzik’le birlikte artık internet üzerinden istedikleri şarkıyı, yasal olarak dinleyebilecekler. Kullanıcılar editörler tarafından hazırlanmış, rock, dans, aşk şarkıları gibi çeşitli başlıklar halinde gruplandırılmış şarkı listelerine de ulaşabilecekler.



Kaynak:ntvmsnbc.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder